×

Add to wishlist

You must be logged in to save this item to your wishlist. If you don't have an account, it only takes a minute to create one.


×
×

Newsletter

* "Secret" jewellery * Events
* Stories from the workshop
* Special offers

Book
a meeting
Rings, Engagement rings

Wavy ring with diamonds

Four small diamonds dance with the beautiful 0,2 ct center gem in a symmetrical, but delicately wavy design, seemingly lifting the polished bubbles aloft. The contemporary feel of this ring makes it ideal as an alternative engagement or wedding ring.

This is the luxury big sister of this ring.

 

14k gold & ato. 0,34ct TW/VVS diamonds

Price: 16.900 DKK


This pieces is a one of a kind
– a bespoke piece
made for a specific customer

If you would like something similar, please book a design meeting (we work both via e-mail and Skype) in order to have your very own custom made piece created.

Book a meetingJeg frydes hver eneste dag over den min vielsesring som jeg har redesignet hos jer. Min vielsesring var en enkelt guldring med en diamant nede i ringen som var faldet ud. Jeg havde derfor ikke gået med min vielsesring i mere end 4 år, dels fordi jeg ikke havde lyst til at få en ny diamant i, for den også skulle falde ud og dels fordi jeg har fulgt jer på facebook og drømt om at få lavet min ring om af jer. Så i tiden uden min ring på fingeren forelskede jeg mig mere og mere i jeres smykker, sprede op og mistede en kær Farmor. Nu skulle det være... min ring i hånden, lidt arveguld fra Farmor og ved min mands side tog vi ind for at høre til redesign af min ring. Det havde krævet tilløb da jeg egentlig også var lidt ked af at min ring ring skulle smeltes om og min mand ville beholde sin den var. 

I butikken blev vi mødt med varme og gode ideer. Min ring skulle ikke smeltes om for så kunne vi jo ikke beholde graveringen og det ville være ærgerligt synes i. Jeg blev simpelthen så glad, jeg havde slet ikke tænkt tanken. Vi blev hurtigt enige om en model og i forslog at min Farmors ring kunne laves til kugler mellem de nye og bedre indfattede diamanter i det nye design. I lavede en tegning mens vi så på og vi var solgt, vi glædede os hver dag til vi skulle hente ringen og vi blev ikke skuffede. Den er simpelthed så flor og vi frydes over min ring hver dag og den får mange komplimenter med på vejen.

Jeg vil til en hver tid anbefale Castens til alle som ønsker at få et nyt smykke. Tusind tak!!!

- Louise og Johann


Would you be interested in:
Top