Vind VIP billetter til Laugenes Opvisning 2017

Tirsdag den 7/11 i Molkes Palæ, København

 

Se årets mest eksklusive danske produkter indenfor håndlavede smykker, kjoler, tasker, pelse og hatte sammen med Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte


Laugenes Opvisning, der løber af staben i det smukke Moltkes Palæs gyldne sal, finder kun sted en gang om året og kan nydes i to omgange: kl 15:30 og kl 18:00. Her bivåner Prinsesse Benedikte, der er protektrice af opvisningen,  sammen med en række andre særligt inviterede VIP’ere en opvisning, der samler repræsentanter fra de mest eksklusive håndværkerlaug i landet. Helt usædvanligt for modeshows i øvrigt, får man mulighed for at se de de ting, der netop har været på catwalk'en helt tæt på i de tilstødende saloner efter opvisningen er færdig.


Showet kl 18:00 er totalt udsolgt og det er kun muligt at se det, hvis man er specielt inviteret. Vi har fået mulighed for, helt exceptionelt at udlodde 1x2 billetter. Hvis du gerne vil vinde et af disse sæt, kan du deltage her:


Vind Billetter


Læs mere om Laugenes opvisning her.

Læs om hvad Prinsesse Benedikte så kækt sagde om det luksuriøse Adorabella diadem,
da Castens sidste år deltog her.

Vil du være sikker på ikke at gå glip af denne oplevelse,
er det stadig muligt at bestille billetter til opvisningen kl 15:30 her.

  

 

Konkurrencebetingelser

Ved at deltage i konkurrencen, siger du ja til at modtage vores nyhedsbrev, som udsendes ca. en gang om måneden. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet efter konkurrencens afslutning.

Konkurrencen slutter søndag den 29. Oktober kl 23:00.

Du kan kun deltage EN gang, men du kan øge dine chancer for at vinde ved at dele konkurrencen med dine venner via Facebook eller ved at dele dit unikke deltagerlink. Når du deltager, får du muligheden for at gøre netop dette. For hver ven, derdeltager i konkurrencen på din opfordring, får du et ekstra lod. 

Vinderen får direkte besked tirsdag den 31. Oktober.

Hvis Ikke vinderen arrangerer afhentning af billetterne inden den fredag den 3. november, vil vi lade billetterne gå videre til en anden deltager.

Denne konkurrence er på ingen måde spronsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.


Jeg vil gerne deltage

 

Se dele af diste års opvisning her: