Håndlavede forlovelsesringe

Vil du gøre mig den ære at gifte dig med mig? Søde og sjældne ord, som gerne må følges af en håndlavet forlovelsesring, som er specielt skabt og ikke mindst lige så unik som netop hun. Det er en stor beslutning at tage, når man vælger en partner for livet, og derfor symboliserer forlovelsesringen hendes særlige personlighed og den unikke kærlighed, der er mellem jer.

Den traditionelle forlovelsesring er den enkle solitaire diamantring, alle kender til. Men er man mere til det romantiske og eventyrlige, og ønsker man at være lidt anderledes og skille sig ud - så er håndlavede forlovelsesringe, designet og skabt af Castens, en oplagt mulighed.

Nogle af sættene her på siden består af 3 ringe - her er der tale om de såkaldte Trolovelsesringe, som kombinerer forlovelsesringen og vielsesringen i et sammenhængende sæt.

 

En unik kvinde fortjener mere 

En forlovelsesring kan være så meget mere end en stor diamant på en ring. Nedenfor ses nogle eksempler på lidt mere utraditionelle og håndlavede forlovelsesringe. Hvis du kunne tænke dig noget endnu mere ekstravagant, så tag et kig i sektionen for ringe.

Ønsker du at gøre oplevelsen helt speciel for din kommende forlovede? Så ring til os i dag på 3220 0444 eller book et gratis designmøde med Karin Castens.

 

BOOK ET DESIGNMØDE