Få Danmarks største bog om guld med 30% rabat

 

Elsker du også det glødende guld?
Vil du gerne vide mere om ædelmetaller
og svælge i billeder af lækre smykker?
Så har du nu chancen for at få fingrene i
Nina Halds bog om GULD

Denne fantastiske bog er ved at udgå, og derfor har vi købt de sidste rester af oplaget. Gyldendal genoptrykker ikke bøgerne, så nu er det SIDSTE CHANCE for at få fingrene i guldbogen! Ønsker du denne bog til specialpris, er din deadline for at reservere dit personlige eksemplar søndag den 2. juli og tilbuddet gælder KUN så længe lager haves.

Bogen kostede i handlen 299 kr
men du kan købe den her for 199 kr

 

 Klik her:

 

Jeg vil gerne bestille bogen

 


Vi sender en faktura til dig den 4. juli, hvis du er blandt de heldige,
der nåede at bestilte et eksemplar til denne særlige pris.

Om bogen
"GULD - Ædelmetallernes Verden"

 

Guldets historie er fantastisk og forfærdelig. Guld – Ædelmetallernes verden er den første større danske bog om guld og bogen rummer blandt andet sjældent fremviste genstande fra den kongelige samling. Guldkjoler, guldsmykker og guldsko - og barske fortællinger om minedrift og grådighed. Guld – Ædelmetallernes verden viser, hvordan guld tryllebinder, og hvorfor guldet indtager en særlig plads i vores psyke, kollektive bevidsthed og fantasi.

Bogens forfatter, Nina Hald, peger desuden på, at guldet - af alle ædelmetaller - har haft den største indflydelse på verdenshistorien: ”I guldets (og guds) navn gjorde den vestlige civilisation sig fortjent til et ry for grusomhed, grådighed og bedrag.” De seneste 7.000 år har smykker og genstande udformet af guld været en måde at signalere og fremhæve status på. Som Nina Hald pointerer: ”Grådighed kan stadig motiveres af guld – og guld indgår også stadig i jagten på magt og skønhed.”

Guld – Ædelmetallernes verden har sjældent fremviste genstande fra den danske kongelige samling, fx Dronning Margrethes diadem, guldkjole og dåbssættet. Desuden kan du læse om sølv, platin og andre metaller, som har været brugt til fremstilling af blandt andet smykker.

Bogen er blevet til med bistand fra flere fag- og offentlige biblioteker, både offentlige og private.

 

Om Nina Hald

Nina Hald er den i Danmark, der skriver flest artikler om smykker. Hun er cand.mag. i Medievidenskab. Hun har skrevet adskillige bøger om smykker og ædelsten, ikke mindst Eventyrlige Rubiner om ombygningen af HKH Kronprinsesse Marys rubinsæt. Desuden har hun været medforfatter på andre bøger såsom den prestigfulde bog om luksusfirmaet Graff.

Nina Hald har desuden været ansvarlig for en række forskellige udstillinger, ikke mindst med og om royale smykker. Læser du noget om smykker i pressen, er det ofte hende, der står bag artiklen og hun er desuden hvert år skribent på BaselWorlds prestigefyldte messe-avis. Messen er Europas største og mest luksuriøse smykkemesse, hvor ”alle sten under 5 carat betegnes som småsten” – ifølge Nina Hald, der er på fornavn med ”alle de store” fra Graff til Cartier, Cartier og Bulgari.

 

 


Skynd dig at reservere din bog mens du har chancen!

 

Bestil Guldbogen til 199 kr
(spar 100 kr)

 

Din deadline er søndag den 2. juli.
Vi sender vi en faktura til dig den 4. juli, hvis du er blandt de heldige,
der nåede at bestilte et eksemplar til denne særlige pris.