Hiding Heart + Hooked on You

 

Har du besluttet, at hun er den eneste ene og at ingen nogensinde vil stå dit hjerte så nær som hun? Så fortæl hende det – af hele dit hjerte!

Hiding Heart er en usædvanlig solitaire, som stolt fremviser den betagende diamant, lader lyset pasere uhindret igennem den og får den til at se endnu større ud end den er – alt sammen mens diamanten er holdt ekstra godt fast og er meget komfortabel at have på – både for hende og for dig. Dette har vi opnået ved at kombinere det bedste fra de to klassiske fatninger: Den luftige, men noget ukomfortable og på den lange bane usikre klofatning og den mere holdbare, bløde og komfortable lukkede fatning, som kan få en ædelsten til at syne mørkere end en er. 

Hooked on You

Parret med Hooked on You garderringen bliver dette sæt til et meget behag ligt og slidstærkt sæt trolovelsesringe – vel at mærke uden at give køb på den glitrende luksus fra diamanterne. Hooked on you fås både i en helt enkel og glat version og en lidt kraftigere version, som er skabt til at få fattet diamanter – helt op til 13 stk og du bestemmer helt selv hvor mange der skal være fra start. På den måde er der mulighed for at begynde med en kortere række og så udvide efterhånden som der er grund til at fejre noget i dit liv. 

Fås I 14k hvidguld, 18k gult guld og sølv og i størrelser fra 0,25 ct til 1 carat.
I alle størrelser kan du vælge mellem diamanter af kvaliteterne W/SI eller TW/VVS

 

 

Priser

Hiding Heart

Fra 9.300 kr for en sølvring med en 0,25ct W/SI til 120.000 kr for en 18k guldring med en 1ct TW/VVS diamant.


Hooked on You

Uden diamanter starter ved 1.500 kr for en sølvring til
12.960 for en 18k version med i alt 0,26ct TW/VVS diamanter.

 

 

Vil du vide mere om diamanter før du køber?
Det er skam meget klogt!


Om Diamanter