Cookiebetingelser og privatlivspolitik


Opdateret den 11. april 2017


Vi bruger cookies for at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside og for at forsøge at gøre din browsing-oplevelse meningsfuld.

Når du går ind på vores hjemmeside, sendes en cookie til din computer, smartphone, tablet eller anden enhed, du anvender til at tilgå vores hjemmeside (herefter blot benævnt “computer”). Cookien gør det muligt for os at genkende din computer, men ikke specifikt hvem der bruger den. Ved at sammenholde identifikationsnummeret i cookien med andre kundeinformationer, kan vi se, at cookieinformationen relaterer sig til dig.

Ved din brug af vores hjemmeside, herunder ved at forsætte videre fra denne side, samtykker du til, at vi må placere cookies på din computer, og til at du er enig med og har forstået disse cookiebetingelser, som forklarer, hvordan du kan administrere dine cookievalg og -indstillinger.

Disse cookiebetingelser forklarer:
•    Hvad er cookies?
•    Hvorfor bruger vi cookies?
•    Administration af dine cookieindstillinger

 

Hvad er cookies?

Cookies er små informationsfiler, som udstedes til din computer, når du besøger en hjemmeside, og som gemmer og nogle gange sporer information om din brug af hjemmesiden.

En række af de cookies, vi bruger, består/gemmes kun under din session/besøg på hjemmesiden og udløber/slettes, når du lukker din internetbrowser (også kaldet Session cookies).

Andre cookies består/gemmes i en længere periode (også kaldet Persistent cookies). Disse cookies kan f.eks. være cookies, der måler statistik over brugen af vores hjemmeside.

 


Hvorfor bruger vi cookies?

De cookies, der anvendes på castens.com er forklaret nedenfor og er baseret på retningslinjernen for cookie-kategorier udarbejdet af det internationale handelskammer (International Chamber of Commerce).

1. Drifts- og optimeringscookies
Drifts- og optimeringscookies indsamler informationer om, hvordan du anvender vores hjemmeside, så vi kan forbedre kvaliteten af vores hjemmeside og servicen til dig. Vores Drifts- og optimeringscookies indsamler ikke nogen informationer, som potentielt kan identificere dig. Alle informationer indsamles anonymt og anvendes af os til at:

  • udarbejde statistik over, hvordan vores hjemmeside bliver brugt;
  • monitorere fra hvilke hjemmesider, vores brugere kommer fra; og
  • hjælpe os med at forbedre hjemmesiden ved at måle anvendelsesinformationer og eventuelle fejl, som opstår under vores brugeres surfing-oplevelse.


2. Funktionalitets- og præferencecookies
Funktionalitets- og præferencecookies tillader dig at forbedre hjemmesidens funktionalitet ved at tillade adgang til yderligere services eller ved at forbedre dine fremtidige besøg på vores hjemmeside.

3. Marketing- og delingscookies
Marketing- og delingscookies tilbyder dig en specialdesignet surfing-oplevelse ved at tilbyde dig interessebaserede serviceydelser. Cookies, som tilpasser din surfing-oplevelse på vores hjemmeside, indsamler alene informationer med reference til den IP-adresse, som du anvender. Disse cookies kan også linke/henvise til sociale netværk så som Facebook eller Twitter.

 


Administration af dine cookies-indstillinger

De fleste internet-browsere accepterer automatisk cookies, men hvis du foretrækker det, kan du ændre dine browserindstillinger, så du i de fleste browsere kan (1) forhindre, at der sættes cookies, eller (2) bliver oplyst hver gang, en cookie sættes på din computer.

Du kan lære mere om cookies ved at besøge www.fdih.dk eller www.allaboutcookies.org, som indeholder yderligere nyttige informationer om cookies, og hvordan man kan blokerer for cookies ved at anvende forskellige indstillinger i forskellige internetbrowsere.

Cookies, som er placeret på din computer, kan nemt slettes efterfølgende.
Nedenfor finder du links til vejledninger om, hvordan du sletter cookies i forskellige internetbrowsere.


•   Internet Explorer
•   Mozilla Firefox
•   Google Chrome
•   Opera
•    Safari
•    Flash cookies (gælder alle browsere)
•    iPhone, iPad, og andet fra Apple
•    Telefoner med styresystemet Android
•    Telefoner med Windows 7


Bemærk dog venligst, at hvis du vælger at blokerer helt for cookies eller vælger at slette cookies anvendt på vores hjemmeside, så kan du ikke bruge alle de fordele og funktioner, som vores hjemmeside tilbyder.
Alle informationer, som indsamles ved brugen af cookies, kan dog ikke identificerer dig og er således ikke persondata.
Vi bestræber os konstant på at udvikle og forbedre mulighederne for, at du kan administrerer dine cookie-indstillinger. I takt med at ny teknologi og løsninger opstår, kan disse cookiebetingelser blive opdateret til at afspejle sådanne fremskridt i teknologier og indstillings-administrationsværktøjer.

 

 

Privatlivspolitik



Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: design@casten.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Castens
Holbergsgade 19a
1057 København K
Telefon: 32 200 444
Email: design@castens.com